25 / 04 / 2024

gübre zam

gübre zam

Milyonlarca çiftçi son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Sektörün öncü şirketlerinden olan TOROS, İGSAŞ, BAĞFAŞ'ın ardından GÜBRETAŞ’ta gübre fiyatlarını yükseltti. Peki gübre fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi gübreye ne kadar zam geldi? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere yarı fiyatına satılan ucuz gübre uyarısı! Yetkililer piyasa değerini açıkladı

Çiftçilerin üretim girdileri içinde en önemli kalemlerden birini tutan gübre fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam geldi. Gübreye gelen aşırı zamlar bazı fırsatçıların piyasaya yarı fiyata ucuz gübre sürmesine neden oldu.

Çiftçiler dikkat: Gübre fiyatlarına zam kapıda! 

Çiftçilerin en önemli girdilerinden olan gübre ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ekonomi Gazetesi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, paylaşımında X sosyal medya hesabından gübreye yeni zammın kapıda olduğunu belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Çiftçinin bütün parası gübreye gidiyor: Yüzde 20'lik zam şok etti! Zamlı gübre fiyatları ne kadar? Son dakika!

2023 yılının ikinci yarısında gelen zamlar, çiftçileri üretim maliyetleri ve gelirleri konusunda zorluyor. Gübre fiyatlarındaki yüzde 20'lik artış, tarım sektöründe ekonomik sıkıntıları derinleştiriyor.

Gübre fiyatları zamlandı! DAP 21 bin 250 TL'ye, Üre 15 bin 440 TL'ye yükseldi! Çiftçilere son dakika şoku! 

Kur ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş gübre fiyatlarına da yansıdı. Gübre fiyatlarına zam geldi ve firmalar arası yeni rakamlar açıklandı. İşte yeni gübre fiyatları...

Gübre Fiyatlarındaki Zam, Çiftçileri Zorluyor: Gübre Şirketlerinin 2023 Bilançoları Açıklandı!

Gübre fiyatlarındaki zamların çiftçilere yansıdığı belirtiliyor. 2023 yılına ait gübre bilançosunda Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre tarafından paylaşılan son rakamlar açıklandı. Peki bilançolar ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Gübre fiyatlarındaki zam çiftçileri zorluyor! İşte güncel gübre fiyatları

Türkiye'nin ekonomik sorunları her geçen gün artarak devam ediyor. Güncel olarak yapılan zamların ardından, çiftçilerin kullanmak zorunda olduğu gübre fiyatları da artış gösterdi.

Gübre fiyatları yenilendi! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Yeni yılla birlikte ürünlere gelen zamlar arasında gübre de bulunuyor. Zam uygulanan gübre fiyat listesi yeniden güncellendi. Nisan ayı zamlı lişteyi merak edenler bu habere bakabilir. Peki gübre fiyatları ne kadar oldu?

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında son dakika! Zam üstüne zam geliyor! Hangi gübre kaç lira oldu?

Gübre fiyatları da enflasyondan etkilenen kalemler arasında yer alıyor. Peki gübre fiyatlarında son durum ne? Hangi gübre kaç lira oldu?

Çiftçileri üzecek haber bu sefer gübre fiyatlarından geldi! İşte güncel gübre fiyat listesi!

Son günlerde gündemde olan gübre fiyatlarındaki artışın son durumu açıklandı. Çiftçiler, gübre fiyatlarındaki artışa tepki gösterirken, zam haberleri de ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında şok eden rakamlar! 13 Mart 2023 fiyat listesi

Gübre fiyatlarının önüne geçilemezken neredeyse her geçen gün zam haberleri ile de çiftçilerin yaşam koşulları biraz daha zorlaşıyor. Yapılan güncelleme ile gübre fiyatlarına gelen zamlar haberimizde. 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çiftçiler isyanda! Gübre fiyatlarına zam üstüne zam!  İşte güncel gübre fiyat listesi

Çiftçiler geçen yıldan beri artan gübre fiyatlarından şikayetçiyken gübre fiyatlarına yeniden zam geldi. İşte güncel gübre fiyatları...

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gübre firmalarından peş peşe indirim haberleri geliyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

gübre zam Haberi

gübre zam

Milyonlarca çiftçi son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Çiftçiler, gübre fiyatlarında yaşanan değişiklikleri yakından takip ediyor. Kurlardaki yükseliş gübre fiyatlarını da etkiliyor. 

Mazot fiyatları, son gelen zamlarla beraber bazı illerde 30 TL'yi aşarken, çiftçilere bir kötü haber de gübre fiyatlarından geldi. Yüksek hammadde fiyatları gübre üretiminde baskılamaya neden olurken, döviz kurlarında yaşanan artış da gübre fiyatlarını yükseltiyor. 

Peki gübre fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi gübreye ne kadar zam geldi? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...
 

Kurlarda yaşanan artışlar gübre fiyatlarını da yukarı çekiyor. Gübre fiyatlarına yapılan her zam çiftçinin girdi maliyetinde artışı getirirken, gıda enflasyonunun da yukarı tırmanmasına neden oluyor. Sektörün öncü şirketlerinden olan TOROS, İGSAŞ, BAĞFAŞ'ın ardından GÜBRETAŞ’ta gübre fiyatlarını yükseltti. 

GÜBRETAŞ, yapılan zamma ilişkin herhangi bir...