26 / 04 / 2024

Gül İnşaat Basın Ekspres

Gül İnşaat Basın Ekspres

Gül Proje Express lansman öncesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı bulunuyor.

Gül Proje Express için ön talep toplanıyor!

2016 yılını ‘proje yılı’ ilan eden Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’ ile yoluna hız kesmeden devam ediyor. Gül Proje Express için ön talep toplanıyor.

Gül Yapı Basın Ekspres Yolu'nda Inter Global Kargo arsasını satın aldı!

Gül Yapı Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Inter Global Kargo'nun arsasını satın aldı. Yaklaşık 16 bin metrekarelik arazide Gül Yapı'nın ne yapacağı henüz belli değil...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

11. Mahalle Beylikdüzü! Gül İnşaat'ın yeni projesi!

11. Mahalle Beylikdüzü'nde Gül İnşaat imzasını taşıyor. 11. Mahalle Evleri Beylikdüzü projesinde ev fiyatları 345 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul'da villa aldığı iddiası!

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Gül'ün İstanbul'da villa satın aldığı haberinin gerçeği yansıtmadığı ve villanın Gül'ün damadı Mehmet Sarımermer' e ait olduğu bildirildi...

Eber Gölü'nün kamışları Avrupa'da ısı yalıtımında kullanılıyor!

Türkiye'nin önemli sulak alanlarından olan Eber Gölü'nde köylülerin haziran ve aralık aylarında topladığı kamışlar, Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.Eber Gölü'nün kamışları Avrupa'da ısı yalıtımında kullanılıyor.

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor!

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da yer alan Sera Gölü’nün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirileceğini söyledi.

Gül İnşaat Basın Ekspres Haberi

Gül İnşaat Basın Ekspres


Gül Proje Express projesi İstanbul Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Gül Proje Express lansman öncesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.


16 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Gül Proje Express 2 blok halinde yükseliyor. Projedeki bloklar 19 ve 29 katlı olacak. 


Gül Express'te 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı bulunuyor. Projenin teslimleri Aralık 2018'de gerçekleşecek.


Gül Proje Express projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Gül Proje Express lansman öncesi fiyatları:

Gül Proje Express fiyatları metrekare bazında 4 bin TL'den başlıyor.



Tel: 0212 876 76 61

Web: http://www.gulproje.com.tr/

Ceren...