16 / 04 / 2024

Gülaylar Group otel projesi dava Gülaylar Group otel projesi ne oldu

Gülaylar Group otel projesi dava Gülaylar Group otel projesi ne oldu

Gülaylar Group, 2016'da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlatmıştı. ABD’li ortakları ile Gülaylar arasında projede sorunlar çıkınca, Türk şirket in projesi davalık oldu.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Gülaylar altında haftanın fırsatları! Tüm takılarda yüzde 55 indirim! Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında haftanın fırsat ürünleri belli oldu. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar aradığınız tüm takı modelleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki Gülaylar altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

En çok satılan altın küpelerde yüzde 55 indirim! Çılgın fırsat başladı! Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında en çok satılan altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi.

Gülaylar Group otel projesi dava Gülaylar Group otel projesi ne oldu Haberi

Gülaylar Group otel projesi dava Gülaylar Group otel projesi ne oldu

Türk şirketlerin gayrimenkul geliştirme projelerinde öne çıkan pazarlardan ABD’de en dikkat çeken isimdir Gülaylar Group. 1926 yılında kurulan şirket, mücevher ve kuyum alanında sektörün en önemli oyuncularından biri olsa da ABD’de yaptığı alışveriş merkezi projeleriyle de öne çıkmaya başladı. Manhattan’da uluslararası toptan altın ticareti yapan Elite Gold adlı şirketi 2000 yılında devreye alan Gülaylar, geçen yıl da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlattı. Hem de iki önemli ortakla. İşte Gülaylar Group’un bu dev projesi davalık olmuş durumda.


Önce biraz projeden söz etmek gerekiyor. ABD’li iki gayrimenkul şirketi Thor Equities ve General Growth Properties (GGP) 2014’te Gucci’den 460 milyon dolarlık bir bina satın aldı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bina satıştan sonra iki kısımda projelendirildi. Yarısı perakende markalarına yarısı da...