20 / 04 / 2024

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.



Gülaylar altın, sevgililer gününe zöel indirim kampanyası başlattı. Yüzükten kolyeye, küpeden bilekliğe kadar tüm takılarda büyük indirim fırsatı başladı. 

Yılın en romantik, aşkla dolu ve anlamlı günlerinden biri 14 Şubat Sevgililer Günü, sevdikleri ile özel bir gün geçirmek ve romantik bir hediye almak isteyen milyonlarca insan tarafından kutlanmaya devam ediyor. 

Sevgililer güne sayılı günler kala binlerce kişnin kafasında ''Sevgilime ne almalıyım'' sorusu yanıt ararken Gülaylar altın sevdiklerinizi ve sizleri düşünerek büyük kampanyayı duyurdu.

Peki Gülaylar altında altın, pırlanta kolye, küpe, yüzük, bileklik fiyatı ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön