27 / 04 / 2024

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...



Sanatı ve tasarımı incecik porselenle buluşturan Maji Atelier, “Infinity” kaselerle evde baş başa geçirmeyi planlayan çiftlerin sofralarına romantizm katıyor.

Adem ve Havva’dan bu yana aldıkları ilhamla sonsuz aşk için tasarlanan “Infinity” kaseler, sofranızda serviste ya da sadece çarpıcı bir masa dekorasyonu oluşturmak için, tek tek veya çift olarak kullanılabiliyor. 24 ayar altınla dekorlanan bu özel tasarımın dış yüzeyi mat olanını da tercih edilebiliyor.

Maji Atelier den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sevgililer Günü’nde abartıya kaçmadan hazırladığınız özel menüyü destekleyen aksesuarlarla masanızın cazibesini yükseltmek isteyenler için Maji Atelier, ilhamını Ruh tanrıçası “Psyche” ile aşk tanrısı “Eros”un öpücüğünden alan tabakları öneriyor. Yüzde 100 el yapımı olan üç farklı boyda üretilen tabaklar sofranıza değer katıyor. “Psyche” tabaklar limoges porselen çamuru ile üretilmiş olup, iç ve dış yüzeyi gıdaya uygun sırlı olup yüksek ısıda fırınlanıyor.

Peki Maji Atelier'in Sevgililer Günü ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön