27 / 04 / 2024

Gülben Ergen anaokulu bağış

Gülben Ergen anaokulu bağış

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Eğitime bir gün ara verildi! Pazartesi okullar açık mı? Son dakika

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar dikkat! Yarın Şanlıurfa'da etkili olması beklenen şiddetli yağışlar sebebiyle, kent merkezinde eğitim ve öğretime ara verildi. İşte ayrıntılar...

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Anaokulu destek ödemeleri ne zaman başlayacak? Anaokulu yardım parası ne kadar? Tarih belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu anaokulu destek ödemeleri bu hafta başlıyor! Peki bu ödemeden kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

Pusula Anaokulu İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pusula Anaokulu İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Gökhan Türkmen tarafından kuruldu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

THY, Elazığ'da anaokulu inşa ediyor!

Türk Hava Yolları'nda (THY) görevli kabin memurları ve pilotların kurduğu İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği, anaokulu projesi için yardımseverlerin desteklerini bekliyor.

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündoğdu, Birol Ergen ve Yusuf Umut Yücel ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülben Bingöl tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen anaokulu bağış Haberi

Gülben Ergen anaokulu bağış

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin Etiler’de bulunan merkezini kapatma kararı alan Gülben Ergen, bazı bağışların destek sözü vermesinin ardından bu fikrinden vazgeçti. Şarkıcı mülkü kendisine ait olan derneğin ofisini kiraya vermekten vazgeçip kiralık afişini kaldırttı.


İŞ DÜNYASINDAN DESTEK

Ergen’in yapımına Eskişehir’de başlanan derneğin 37’nci anakoulu için de cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı. Derneğin faaliyetlerini tekrar gündeme taşımaya çalışan Ergen’in, iş dünyasından destek beklediği ve yeni anaokulları için tekrar harekete geçtiği öğrenildi. Gülben Ergen, Eskişehir’de yapımı süren anaokulu inşaatının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.