28 / 03 / 2024

Gulf Capıtal Danışmanlık iletişim

Gulf Capıtal Danışmanlık iletişim

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Tangıble Mıddle East Enerji tarafından kuruldu.

Mg Capıtal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mg Capıtal Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Motti Gruzman tarafından kuruldu.

Compass Enerji İnşaat Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Compass Enerji İnşaat Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Aqeel T. Talıb tarafından kuruldu.

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aurelıan Cıreasa tarafından kuruldu.

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Yalçın tarafından kuruldu.

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi bugün 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Tangıble Mıddle East Enerji tarafından kuruldu.

Golden Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamad Khaled Al Tal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gulf Global Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Global Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, O.B.Abdelmoaz A Ahmed ve M.Abdelazız Abdelrahman Salman ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Başakşehir'de kuruldu.

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Dolan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Mimaroba Batıköy Mahallesi'nde kuruldu

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Gulf Capıtal Danışmanlık iletişim Haberi

Gulf Capıtal Danışmanlık iletişim

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Tangıble Mıddle East Enerji tarafından kuruldu.

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi konusu:
a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim b. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. c. Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak.

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi adres: Z.Gökalp Mh.S.Demirel Bul.Mall Of İst.Kule A-Blok No.7 A/8...