25 / 04 / 2024

Gülnara Kerimova malları

Gülnara Kerimova malları

Özbekistan Adalet Bakanlığı, merhum Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın yurt dışındaki mal varlığının iadesiyle ilgili açıklama yaptı. Kerimova'nın mal varlığına el konulduğu açıklandı.

Gülnara Kerimova'nın mallarına haciz işlemi!

Yolsuzluktan beş yıl hapis cezası alan Gülnara Kerimova'nın malları için haciz işlemi başlatıldı. Kerimova'nın 12 ülkede 1.5 milyar dolarlık serveti çıktı.

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Adalet Bakanı Tunç  duyurdu! Hacizli malların satışında yeni dönem başlıyor! 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yedieminlerde bulunan ve icra hukuku kapsamında, artık hukuken muhafazasına gerek kalmayan mahcuz malların tasfiyesini taraf menfaatini ve kamu yararını gözeterek çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Edinilmiş mallara katılma rejimi nedir? Edinilmiş mallar nelerdir?

Edinilmiş mallara katılma rejimi, Türk Medeni Kanunu'na göre evlilik konusunda düzenleyici bir hukuki kavramdır. Bu rejime göre evlilik sürecinde edinilen mal ve kazançlar eşler arasında paylaştırılır. Edinilmiş mallara katılma rejimi nedir, edinilmiş mallar nelerdir?  

Tapuda evin değerinin az gösterilmesi cezası nedir?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri üzerinden tapu harcı ödeniyor. Kimi zaman satış bedeli olduğundan az gösteriliyor. Peki, tapuda evin değerinin az gösterilmesi cezası nedir?

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Gök tarafından açıldı.

Yunanistan Osmanlı vakıf mallarını satıyor!

Muğla Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’ndaki Osmanlı Dönemi’ne ait vakıf mallarının satılmasına sert tepki gösteren Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, satışların durdurulmasını istedi.

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Bankalar gözünü fabrikalara dikti! İcra ilanları artıyor!

İcradan satılık fabrika ilanları her geçen gün artıyor. Son beş ayda yaklaşık 33 fabrika icradan satışa çıkarıldı. Bankalar borçlarını ödeyemeyen iş adamlarını sıkıştırmak için mallarını icradan satışa çıkarıyor...

Rumlar'dan ''Mallarınıza sahip çıkın' uyarısı!

Gayrimenkul envanteri çıkarılan ve yakında sivil yaşama açılması planlanan Maraş için Rumlar harekete geçti. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Maraş asıllılarını 'mallarına sahip çıkmaları' yönünde uyarıyor.

Gülnara Kerimova'nın mal varlığına el konuldu!

Özbekistan Adalet Bakanlığı, merhum Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın yurt dışındaki mal varlığının iadesiyle ilgili açıklama yaptı. Kerimova'nın mal varlığına el konulduğu açıklandı.

Konut kredisi kullanan vatandaşların sayısı meclis gündeminde!

Konut kredisi kullanan ve konut kredisini ödeyemediği için mallarına haciz konulan vatandaş sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

13 milyondan fazla Suriyelinin mallarına el konma riski!

Esed rejimi, zorla göç ettirdiği sivillerin 30 gün içerisinde taşınmaz mallarını beyan etmelerini zorunlu kılan bir yasa çıkardı. 

Asiri İnşaat Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiri İnşaat Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Asım Aktaş tarafından kuruldu.

Gülnara Kerimova malları Haberi

Gülnara Kerimova malları

Özbekistan Adalet Bakanlığı,"Gülnara Kerimova'nın mal varlıklarına yabancı ülke makamların tarafından el konulduğu için malların iadesi Kerimova'nın veya aile üyelerinin kontrolünde değildir" açıklaması yaptı. 

Özbekistan Adalet Bakanlığı, merhum Cumhurbaşkanı İslam  Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın yurt dışında bulunan mal varlığının iadesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Adalet Bakanlığı, cezaevindeki Kerimova'nın sağlık durumu ve yurt  dışındaki mal varlığının ülkeye iadesine ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Kerimova'nın mal varlığının ülkeye iadesiyle ilgili müzakere ve  çalışmaların ulusal ve uluslararası hukuk normlarına uygun olarak hükümet  düzeyinde devam ettiği açıklamada, "Bu mal varlıklarına yabancı ülke  makamlarınca el konulduğu için malların iadesi Kerimova'nın veya aile üyelerinin  kontrolünde değildir." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, cezaevinde bulunan Kerimova'nın herhangi bir sağlık  sorunu bulunmadığı açıklandı. Taşkent yakınlarında bulunan...