27 / 04 / 2024

Gülpark Suits adresi

Gülpark Suits adresi

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Gülpark Suits Küçükçekmece satılık!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor.

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Gülpark Suits Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits güncel satış fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits güncel satış fiyatları 3+1 dairelerde 351 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri!

TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri kapsamında 12 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları!

Toplam 45 adet dairesi bulunan projede ödeme planına göre 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Gülpark Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Gülpark Suits ulaşım bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gıdada vatandaşa müjdeli haber! Ucuz satış yapacak Koop-Bakkal’lar geliyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayılarının artacağını duyurduğu, ucuz gıdanın adresi olarak gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri’nin projesi Koop-Bakkal uygulaması genişliyor. 17 ile daha yeni ucuz bakkallar geliyor. İşte vatandaşı çok sevindirecek o detaylar…

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Mesa Koza 66 davetlileri ile buluştu!

‘Kalite’ ve ‘güven’in adresi, gayrimenkul sektörünün köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 projesi ev sahipliği yaptığı etkinliklerle vadettiği yaşamı yansıtmaya devam ediyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10'a varan indirim!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor. 31 Ekim tarihine kadar yüzde 10’a varan indirim fırsatlarıyla, kapısını kapatanların aklı evinde ya da işyerinde kalmayacak!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10’a varan indirim fırsatı!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor.

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

Gülpark Suits adresi Haberi

Gülpark Suits adresi

Daire fiyatlarının 351 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede fiyatlar kat ve cepheye göre değişiyor. Projede dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Gülpark Suits nerede?

Proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits nerede?

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Tülay...