19 / 04 / 2024

gültaş atakent projesi

gültaş atakent projesi

Gültaş İnşaat Halkalı Atakent'te yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Alt katında dükkanların ve üst katlarda konutların bulunacağı ve 3 bloklu olması düşünülen projede satışların önmüzdeki aylarda başlaması planlanıyor...

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede? Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut'un yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Seba Göktürk projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Seba Göktürk projesinin detayları belli oldu. Seba Göktürk projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Seba Mare Gündoğan Projesi Temmuz'da tamamlanıyor!

Seba İnşaat tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Seba Mera Gündoğan Projesi inşaatının Temmuz ayında biteceği açıklandı.

Özak GYO Göktürk projesi satışta! Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk projesi satışa çıktı. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor...

gültaş atakent projesi Haberi

gültaş atakent projesi

Gültaş İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki aylarda satışa çıkacak olan Gültaş Halkalı Atakent projesi karma bir proje olarak inşa ediliyor. 


Genel olarak Büyükçekmece, Beylikdüzü, Bahçeşehir ve Avcılar bölgelerini tercih eden Gültaş İnşaat bu kez Halkalı Atakent bölgesinde yeni bir yatırım yapıyor.


Alt kısmında dükkanların, üst tarafta ise konutların oluşacağı proje, rezidans konsepti ile hayata geçiriliyor. 


Gültaş Halkalı Atakent projesi 3 bloktan meydana geliyor. Proje, Avrupa Konutları Atakent 3 projesine çok yakın mesafede inşa ediliyor.


Detayları henüz belirlenmeyen Gültaş Halkalı Atakent projesinin çizimleri yapılıyor. 


Adres: Harman Sokak. No: 44/1 Bakırköy Florya İstanbul

Telefon:0212 574 00 71

Web: www.gultasinsaat.com


Melek...