19 / 04 / 2024

gümüldür sea side residence

gümüldür sea side residence

İzmir'e yakın yazlık arayanlar bu haber sizin için. Sea Side Residence satışta.

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

İzmir'deki 17 diri fay arasında yer alan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor. Söz konusu fay hattı, 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip...

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlamaya başladı. Bu durum altına olan talebi azaltmaya başladı. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

İslam Memiş gümüş yatırımcılarına seslendi: Düşüş beklentisinde olmayın! 

Altın ve gümüş yorumları ile bilinen ünlü uzman İslam Memiş, gümüş ve altın yatırımcılarına seslenerek ''düşüş beklentisinde olmayın'' diyerek açıkladı.

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

gümüldür sea side residence Haberi

gümüldür sea side residence

İzmir'in Mavi Bayraklı kumsallarıyla ünlü, denizin yeşille buluştuğu Gümüldür'de yeralan Sea Side Recidence, İzmir'e 50, Adnan Menderes Havalimanı ve Kuşadası'na 40 km mesafede bulunuyor. Kendine ait özel bir plaja sahip Sea Side Recidence'da tüm daireler deniz manzaralı. Projenin pazarlama ve satışını RE/MAX Net Ofisi gerçekleştiriyor.

Şehre, havalimanına, turistik beldelere yakın, otoban bağlantılı, deniz kenarında, modern mimarisi ile 12 blok 104 daireden oluşan Sea Side Residence, toplam 10 bin metrekare üzerine projelendirildi. 10 blok, 2 kat, 8 daireden oluşurken, 2 blok da 3 kat, 12 daireden oluşuyor. Zemin kattaki daireler 63 metrekare, diğer daireler 70 metrekare büyüklüğünde.

İzmir'in inci taneli kumsallarının yeşille buluştuğu Gümüldür'de bulunan Sea Side Residence'da tüm dairelerde, kablosuz internet bağlantısı, elektrikli panjur...