24 / 04 / 2024

gümüş 21 mayıs 2022

gümüş 21 mayıs 2022

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son gelişmeleri merakla takip ediyorlar. Peki bugün gümüş ne kadar, gümüş fiyatları düştü mü? İşte 17 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş düştü mü, yükseldi mi? İşte 28 Mayıs 2022 gümüş fiyatları

Dalgalı seyirini sürdüren altın fiyatlarından sonra gümüş fiyatları merakla takip ediliyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş düştü mü arttı mı? İşte detaylar...

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatı düştü mü, yükseldi mi? İşte 21 Mayıs 2022 gümüş fiyatı

Son zamanlarda merakla takip edilen yatırım araçları arasına giren gümüşün 21 Mart 2022 fiyatı ne kadar? Gümüş fiyatı düştü mü, yükseldi mi? İşte yanıtı...

Tarım ÜFE Mayıs'ta arttı: Aylık artış yüzde 2.14, yıllık artış yüzde 50.79 oldu!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 2,14, geçtiğimiz senenin aynı ayı ile karşılaştırıldığında da yüzde 50,79 yükseliş kaydetti. İşte merakla beklenen o rakamlar...

Bugün elektrik kesintisi olacak mı? 30 Mayıs Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 30 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde! Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Sınavsız mülakatsız DSİ personeli olun! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

İş arayanlara müjde. DSİ sınavsız, mülakatsız personel alımı yapacak. Son gün 31 Mayıs olarak belirtildi. İşte detaylar!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

Araç sahiplerine kara haber geldi, fiyatlar zamlanıyor! İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

21 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, ons altın kaç TL? İşte kritik hafta öncesi altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.259,21 liradan satılıyor. 21 Mayıs 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 21 Mayıs altın fiyatları!

Dolar fiyatları yükseliş trendinde! 21 Mayıs dolar ne kadar? 1 dolar ne kadar?

Dolar 21 Mayıs Cumartesi günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 21 Mayıs Pazar dolar kuru…

Uzman isim duyurdu: Gümüş 28 Mayıs'tan sonra şahlanacak! 

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş için 28 Mayıs işaret edildi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı.

Altın fiyatlarında son dakika: 1 gram altın ne kadar? Çeyrek kaç TL oldu? 21 Mayıs 2023

Altın fiyatları haftanın son gününde merak ediliyor. Peki, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? İşte 21 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları...

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesintisi bugün ne kadar sürecek? 21 Mayıs 2023 elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 21 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

gümüş 21 mayıs 2022 Haberi

gümüş 21 mayıs 2022

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında bulunan gümüş fiyatlarında son dakika rakamlar merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor ve araştırıyor.

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, gümüş fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Gümüş fiyatları geçen ay 12 TL seviyesine kadar çıkmıştı. Fakat son dakika detaylarına göre, küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyelerine ardından 10 lira seviyesine kadar gerileme kaydetmişti.

Söz konusu bu düşüş sonrasında gün içinde değer kazanan gümüş fiyatları yeniden 11 TL seviyelerini buldu. Dalgalı seyrin devam ettiği gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar ''gümüş alalım mı? Bozduralım mı?'' sorularının cevaplarını merak ediyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 17 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

ABD enflasyon rakamlarını açıklanmasıyla birlikte altın...