25 / 04 / 2024

gümüş fiyatı ne kadar

gümüş fiyatı ne kadar

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla harekete geçti. Gümüş fiyatları dün yüzde 9'a yakın değer kazanarak son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişe geçti. Peki bu yükseliş devam edecek mi? Gümüşü olanlar ne yapmalı? Gümüş yatırımcıları dikkat! Ayrıntılar haberimizde...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları kaç lira?

Ons gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde 22,25 dolar seviyesine yükseldi. Avrupa Merkez Bankası'nın enflasyon oranlarını açıklamasının ardından gümüşün ons fiyatı yükselişe geçti. Peki bugün gümüş kaç lira oldu? İşte 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Dev bankadan gümüş için yeni tahmin geldi! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak!

ABD merkezli bankacılık devi Citigroup gümüş fiyatı için yeni tahmin geldi. Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak? İşte gümüş tahmini son dakika...

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Piyasalarda bayram haraketliliği! Gümüş fiyatlarında sert yükseliş! 

Dolar, altın ve euro peş peşe rekor tazelerken gümüşte yükselişe geçti. Peki bayram öncesi gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Gümüş düşecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Son zamanlarda tercih edilmeye başlanan gümüş fiyatlarının artıp artmayacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

gümüş fiyatı ne kadar Haberi

gümüş fiyatı ne kadar

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları dün yüzde 9’a yakın değer kazanırken son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü.

Altın fiyatlarının yükselmesi ile gümüş fiyatları da değer kazanırken rekor rakamlara ulaştı. Ons altın yeni haftaya yükselişle başladı. Altın fiyatlarında yaşanan yükselişte dolar endeksindeki güç kaybı etkili oldu. Tahvil faizlerinin küresel anlamda geri çekilmesi ile gerçekleşen hızlı yükseliş altın fiyatlarının yönünü yukarı çevirdi.

Öte yandan gümüş de talebin artmasıyla birlikte altı haftanın en yüksek seviyesine çıktı. Gümüş fiyatı dün neredeyse yüzde 9 değer kazandı. Uzmanlar gümüşteki yükselişte güvenli liman endişesi ile birlikte ABD’deki zayıf imalat faaliyeti verilerinin etkisi olduğunu aktardı.

GÜMÜŞ FİYATLARI ZİRVEDE

Gümüş tek bir günde yüzde 9 artarak küresel risk iştahındaki...