25 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları kaç lira?

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları kaç lira?

Ons gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde 22,25 dolar seviyesine yükseldi. Avrupa Merkez Bankası'nın enflasyon oranlarını açıklamasının ardından gümüşün ons fiyatı yükselişe geçti. Peki bugün gümüş kaç lira oldu? İşte 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları...



Avrupa Merkez Bankası faiz kararının 9 Haziran'da açıklayacak. Faiz kararından önde gümüş fiyatlarında yukarı yönlü hareket görülüyor. Faiz kararının açıklanmasından sonra dolar ve gümüş fiyatlarında düşüş yaşanması beklenirken, euro kurunda yukarı yönlü hareket bekleniyor.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları kaç lira?

Gümüş fiyatları şu günlerde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün güne yüzde1,55 yükselişle 22,25 dolar oldu.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş gram fiyatı kaç lira oldu? İşte 6 Haziran 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön