25 / 04 / 2024

gümüş fiyatları güncel

gümüş fiyatları güncel

Gümüş fiyatkarındaki son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Gümüş fiyatları resmen kan kaybediyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Gümüş fiyatlarında son dakika 16 Ağusutos 2022...

Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi! İşte Egea Cross'un güncel fiyatları!

Fiat'n en çok satan otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. Peki Egea Cross fiyatları ne kadar?  İşte Egea Cross'un güncel fiyatları...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. 20 TL sınırını aşan dolar kuru güne yeni rekorla başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları.

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde! İşte 2 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine zam mı geldi? Motorine indirim mi geldi? İşte 2 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 21 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim mi geldi? Motorine yeni zam mı yapıldı? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

gümüş fiyatları güncel Haberi

gümüş fiyatları güncel

Gümüş fiyatları için 2022 senesi kötü  bir yıl olurken bundan sonraki seyrinin nasıl olacağı merak ediliyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti.

Gümüş fiyatları bu sene içinde yurt içi piyasalarda 10 lira ve 12 lira seviyelerini gördü. Pakat ons gümüş fiyatı dünya genelinde en düşük zamanını geçirdi. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? İşte 16 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Altın ile birlikte son zamanlarda gündeme gelen gümüş yurt içi piyasalarda 12 lira seviyelerine kadar yükseldiğini görüyoruz. Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyen vatandaşlar bugün gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor.

Peki, gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? Gümüş bugün ne kadar?...