28 / 03 / 2024

Gümüş Residence 2 satılık daire

Gümüş Residence 2 satılık daire

Gümüş Residence 2 projesinde hafriyat çalışmaları 3 haftaya yakın bir süre sonra başlayacak. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Kamu müteahhitlerine 2 senedir alamadıkları 100 milyar TL'lik hak edişleri ödenecek!

Kamu müteahhitlerinin 2 senedir Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alamadığı 100 milyar TL'nin 2024 yılının başında ödenmesinin planlandığı kaydedildi. İşte pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Emekli olmak için gün sayanlara müjde! 2 yıl erken emekli olma fırsatı!

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Emekli olmak için gün sayanlara 2 yıl erken emekli olma imkanı. İşte detaylar!

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Gümüş en son 1980'de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!

Son günlerin en çok tartışılan yatırım araçları arasında yer alan gümüş yatırımcısına son 2 yılda gram bazında 6 ons bazında ise 2 kat kazandırarak dikkatleri üzerine çekti. İşte gümüşteki yükselişin detayları…

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Gümüşte beklenen gün geldi! Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatları gün içinde yüzde 2,32 değer kazanarak yükselişe geçti. Gümüş için beklenen gün geldi ve gümüş fiyatları şu dakikalarda 13 TL seviyesini aşarak, rekora koşuyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Gümüşün 2 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Analistler rakamı açıkladı! Küçük dilinizi yutacaksınız

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için Analistler açıklama yaptı. Gümüşün ne kadar olacğaı resmen belli oldu. Bu rakamı görenler küçük dilini yyutacak.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Gümüş Residence 2 satılık daire Haberi

Gümüş Residence 2 satılık daire

Gümüş Residence 2 projesi, Harşit Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü - Esenyurt'ta E-5'e yakın konumda yükselen projede hafriyat çalışmaları 2-3 hafta sonrasında başlayacak. 


Toplam arsa alanı 5 bin 100 metrekare olan Gümüş Residence 2 projesi kapsamında 270 konut ile bu konutların yer aldığı 2 blok bulunuyor. 


Gümüş Residence 2 satılık daire seçenekleri: 

65 - 66 metrekare 1 oda 1 salon daireler.

90 metrekare 2 oda 1 salon daireler.


Gümüş Residence 2 ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Gümüş Residence 2 teslimleri 24 ay sonra yapılacak. 


Gümüş Residence 2 kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj odası, güvenlik ve Türk hamamı bulunuyor. 


Gümüş Residence 2 görselleri!