28 / 03 / 2024

Gümüş Turizm adres

Gümüş Turizm adres

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Necati Şekergümüş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mücahit Demir tarafından kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Gümüş Turizm adres Haberi

Gümüş Turizm adres

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Necati Şekergümüş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; Turizm sektöründeki her türlü faaliyette bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında her nevi otel,motel,konaklama tesisleri,tatil köyleri,pansiyon,kamping yerleri,gece kulübü bar,restaurant,kafeterya,disko,plaj yüzme havuzu çocuk parkları,sportif tesisleri,alışveriş merkezleri,dinlenme ve eğlence yerleri,tesis etmek,kiralamak,kiraya vermek,satın almak,satmak,işletmek,yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak,işletmek turlar


Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi,...