26 / 04 / 2024

gümüş yükselir mi 2022

gümüş yükselir mi 2022

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Altının gölgesinden çıkan gümüş nereye gidiyor? Gümüş fiyatlarındaki son durumu uzmanlar yorumladı!

Altının gölgesinden çıkan gümüş, son bir haftanın yüksek alanında yukarı yönünü korumaya çalışıyor. Peki uzmanlar gümüş yatırımları ile ilgili ne diyor? İşte detaylar...

Bu hafta piyasaları sallayan gümüşü neler bekliyor? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş fiyatları bu hafta ani düşüşü ile piyasaları salladı. Gümüş fiyatlarında bu hafta büyük kayıplar yaşandı. Yatırımcıları ise panik içinde gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor? Peki gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatları gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bu hafta düşüşe geçerken gelecek hafta ne olacak merak ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasında ateşkes ilan edilmesi ve Rusya'ya yaptırımların artması gümüş fiyatlarının yükselmesini sağladı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta gümüş yükselir mi?

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Kiracılar aman dikkat! Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ile ev sahibi ilişkisinde sık sık 'Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?' sorusu gündeme geliyor. İşte kiracının ve ev sahiplerinin hakları...

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi?

Son dönemde sıkılaştırılmış para politikalarının sonucu ile faiz oranları yükseldi. Peki, Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi? İşte tüm merak edilenler...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Gözler bugünkü dolar kuruna çevrildi. İşte güncel dolar/TL kuru.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

gümüş yükselir mi 2022 Haberi

gümüş yükselir mi 2022

Gümüş fiyatları 2022 yılında büyük kayıplar verdi. Gümüş fiyatları yüzde 18 düşüş kaydetti. Gümüş ons fiyatı sabah güne 19,17 dolardan başladı. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? İşte gümüş fiyatlarında son durum 25 Ağustos 2022...

Gümüş ons fiyatı 20 doların üzerinde işlem görürken, son zamanlarda yaşanan baskı ile 18 dolara kadar düştü. Bugün altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile ibreleri yukarı çeviren gümüşün ons fiyatı 19,17 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak etmeye başladı. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL? 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? 1 gram gümüş kaç TL?...