28 / 03 / 2024

Gümüşhane Kelkit 2016 park projeleri

Gümüşhane Kelkit 2016 park projeleri

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yaz tatilinin yaklaşması nedeniyle çocukların zaman geçirebileceği parklar ve oyun alanlarının yapımına hız verdiklerini söyledi. Kelkit'te 3 adet park hizmete girmeye hazırlanıyor.

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor!

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve kendisinin bu havalimanı projesiyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Gümüşhane Torul'a erkek öğrenci yurdu müjdesi!

Gümüşhane'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Torul'a yapılması planlanan öğrenci yurduna onay verdi. Yurt inşaatı Cengiz İnşaat tarafından hayata geçecek.

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Gümüşhane Kelkit 2016 park projeleri Haberi

Gümüşhane Kelkit 2016 park projeleri

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 3 ayrı yeni park daha hizmete girmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yaz tatilinin yaklaşması nedeniyle çocukların zaman geçirebileceği parklar ve oyun alanlarının yapımına hız verdiklerini söyledi. Mevcut parkların onarım ve yenileme işlerini de tamamlayarak İnönü Mahallesi, TOKİ mevkii ve Kilise mevkiinde toplamda 3 adet parkı daha bu kapsamda faaliyete geçireceklerini kaydeden Yılmaz, "Binaların hızla yükseldiği günümüzde parklar, insanların nefes almalarını, stres dolu şehir hayatından bir nebze ulaşmalarını sağlayacak önemli buluşma alanlarıdır. Her şey daha yaşanabilir bir Kelkit için"...