26 / 04 / 2024

gümüşhane metruk bina yıkımı

gümüşhane metruk bina yıkımı

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane'de yıkım arbedesi!

Gümüşhane'de bir yaylada kaçak yapıların yıkımı sırasında arbede çıktı. Yıkıma engel olmayan çalışan bina sahiplerine jandarma müdahale etti. Arbade sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

gümüşhane metruk bina yıkımı Haberi

gümüşhane metruk bina yıkımı

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı aldı. Gümüşhane.gen'de yer alan habere göre, yıkım kararı verilen binaların listesinde transit yol kenarında kalan ve halı saha yanındaki metruk bina da yer aldı. Yıkım kararlarının gerçekleştirilebilmesi için 3194 sayılı imar kanununun 39.maddesi gereği “tebligat yerine geçerli olmak üzere 30 gün süreyle” Belediye internet sayfasından yayımlandı.

Valilik ve Belediye tarafından oluşturulan “Metruk bina yapıların tespiti, yıkılması/yıktırılması, metruk binaların yıkılması zaman alması ihtimaline karşın bu binaların girişini engelleyecek fiziki tedbirlerin biran önce alınması konularıyla ilgili koordinasyon komisyonunca” tespiti yapılan ve mücbir sebeplerle tebligatların yapılamaması nedeni ile işlem yapılamayan binalar hakkında Belediye Encümenince yıkım kararı...