19 / 03 / 2024

gümüşhane torul toki evleri

gümüşhane torul toki evleri

TOKİ, iki ay içinde 8 bin 529 konutu satışa çıkaracak. Her il ve ilçeden satışa çıkarılan konutların fiyatları ise 212 YTL'den başlıyor.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Gümüşhane Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Gümüşhane Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Merkez sosyal konut projesi... 

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Gümüşhane Köse'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ Gümüşhane Köse 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Köse'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Köse'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Köse sosyal konut projesi... 

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Gümüşhane'de 104 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut müjdesi!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

gümüşhane torul toki evleri Haberi

gümüşhane torul toki evleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yaklaşık 2 ay içinde, yapımı tamamlanan veya halen sürmekte olan 8 bin 529 konutu satacak. TOKİ'den verilen bilgiye göre, konutlardan almak isteyenlerin başvuruları, nisan sonuna kadar kabul edilecek. Verilen bilgiye göre, Kahramanmaraş-Afşin'de alt gelir grubuna yönelik 82 metrekarelik dairenin taksiti 212 YTL'den, İstanbul Tuzla'daki 74 metrekarelik dairenin taksiti 233 YTL'den başlıyor. İzmir-Torbalı konutlarından almak isteyen bir kişi de 120 metrekarelik daire için 493 YTL taksit ödeyecek.
TOKİ'nin alt gelir grupları için İstanbul-Tuzla'da yaptırdığı 984 konuttan...