26 / 04 / 2024

gümüşova düzcede satılık arsa

gümüşova düzcede satılık arsa

Düzce'de bulunan arsanın toplam bedeli 1 milyon 719 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 11 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

Satılık konut fiyatları Kasım'da yüzde 11.98 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.89 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.98 oranında artış oldu.

gümüşova düzcede satılık arsa Haberi

gümüşova düzcede satılık arsa

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde  sanayi arsası olarak yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 719 bin lira olarak belirlendi. Açık artırma usulüyle arsanın satışı 11 Haziran 2013'de yapılacak.

İlan detayı için