26 / 04 / 2024

Günbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Günbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Günbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Mehdi Shams tarafından kuruldu...

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Fidanay Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fidanay Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile L. Ihsan Azeez Azeez tarafından kuruldu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çalık, Gökhan Gerek ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Aydın tarafından kuruldu. 

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Günbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Günbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul özelikler siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Küçükbakkalköy Cengizhan Sokak Güney İş Merkezi NO:2 Kat:3 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mehdi Shams tarafından...