26 / 04 / 2024

güncel dolar ne kadar

güncel dolar ne kadar

Milyonlarca yatırımcı 23 Mayıs 2022 sabahında dolar kurunu yakından takip ediyor. Elinde 1 doları bile olan vatandaş dolar bugün ne kadar oldu, dolar yükseldi mi? sorularının cevaplarını araştırıyor. Peki bugün dolar/TL kaç lira? İşte güncel dolar kuru 23 Mayıs 2022...

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

1 dolar tam bu kadar olacak! Doları olan da olmayan da buz kesti! Bu hafta dolar almayan üzülür! İşte güncel dolar kuru

1 doların ulaşacağı rakam resmen açıklandı. Peki 1 dolar ne kadar olacak? İşte buz kestiren o açıklamalar ve 15 Ekim 2023 güncel dolar/TL kuru...

13 Ekim Cuma dolar-euro fiyatları ne kadar? Güncel döviz kurları!

13 Ekim Cuma haftanın son işlem gününde döviz kurları ilk araştırılan konular arasında geliyor. Dolar - euro kaç TL? 13 Ekim 2023 dolar kuru en son ne kadar oldu? soruları araştırılıyor. İşte güncel döviz kurları...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Hyundai'den ekim sürprizi! Hyundai i20'ye zam gelmedi! Araba almak isteyenlere müjde! Güncel Hyundai i20 fiyatları

Son zamanlarda sıfır ve ikinci el otomobil piyasasına yönelik yapılan yaptırımlar ve yeni düzenlemeler fiyatları etkilemeye başladı. Hyundai i20'ye ekimde zam gelmedi. Peki Hyundai i20 güncel fiyatları ne kadar? İşte Hyundai i20'ye 4 Ekim 2023 fiyat listesi.

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

25 Eylül dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar ''bugün dolar ne kadar, güncel dolar kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte güncel dolar/TL kuru...

güncel dolar ne kadar Haberi

güncel dolar ne kadar

Yatırımcılar bugün dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar almak isteyenler ve elinde 1 gram bile doları olanlar  bugün güncel dolar kurunun bugün kaç lira olduğunu araştırıyor.  

Haftanın ilk işlem gününde dolar yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki bugün dolar kaç TL? 23 Mayıs 2022 güncel dolar kuru ne kadar? Dolar bugün ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 güncel dolar kuru...

DOLAR BUGÜN KAÇ TL 23 MAYIS 2022?

Dolar kuru Fed'in faiz kararı ile yükselişe geçerken, son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Fed ikinci kez faiz artırmaya gideceğine yönelik açıklamaları doların yükselmesini sağlıyor.

Dolar kuru Amerika Merkez Banka'sının açıklamları doğrultusunda yukarı yönü seyrine devm ederken bugün dolar/tl alış fiyatı 15,93 lira, satış fiyatı ise 15,99 lira seviyesinde işlem görüyor.

Dolar katmer...