28 / 03 / 2024

Dolar katmer katmer yükseliyor! Doların şiddeti haftayı salladı, peki ya dolar gelecek hafta ne olur?

Dolar katmer katmer yükseliyor! Doların şiddeti haftayı salladı, peki ya dolar gelecek hafta ne olur?

Dolar katmer katmer yükseliyor. Dolardaki yükseliş bu hafta etkisini azaltmadan devam etti ve haftayı artışla kapattı. Peki ya gelecek hafta dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam edecek mi?



Dolar kuru hafta içerisinde 16 lira seviyesine ulaştı. Dolar kuru haftanın ilk işlem gününden son işlem gününe kadar yükselmeye devam etti. Doların yükselişi için analistlerden ve uzmanlardan dolar yorumları gelmeye başladı. Öte yandan yatırımcılar ise doların gelecek hafta ne olacağı merak ediliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun cevabını merak ediyor.  

Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur? İşte dolar yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön