18 / 04 / 2024

Dolar katmer katmer yükseliyor! Doların şiddeti haftayı salladı, peki ya dolar gelecek hafta ne olur?

Dolar katmer katmer yükseliyor! Doların şiddeti haftayı salladı, peki ya dolar gelecek hafta ne olur?

Dolar katmer katmer yükseliyor. Dolardaki yükseliş bu hafta etkisini azaltmadan devam etti ve haftayı artışla kapattı. Peki ya gelecek hafta dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam edecek mi?



DOLAR KATMER KATMER YÜKSELİYOR

Dolar TL bu hafta kritik seviye olan 16 liraya yükseldi. Fed'in faiz artırmaya devam edeceği yönündeki açıklamaları doların yükselmesine neden oluyor. Dolar hafta içinde 16 liraya kadar yükseldi. Peki bu hafta dolar ne oldu? Dolar; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri hangi seviyeleri gördü? İşte merak edilen dolar kurları...

Dolar kuru 16 Mayıs Pazartesi günü güne, 15,63 lira seviyesinde başladı. Salı günü ise güne 15,69 ile başlayan dolar yükselmeye devam etti. Çarşamba günü güne 15,88 liradan başlarken perşembe günü uluslararası piyasalarda 16,08 lira oldu. Kritik seviye olan 16 lirayı geçen dolar,  haftayı 16,05 liradan kapattı.

Peki dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar yükselmeye devam edecek mi? İşte dolar kuru ile ilgili merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön