19 / 04 / 2024

güncel inşaat tarabya rüya evleri fiyat

güncel inşaat tarabya rüya evleri fiyat

178 ile 262 metrekare arasında büyüklükleri bulunan Tarabya Rüya Evleri'nde fiyatlar 750 bin ile 1 milyon dolar arasında değişiyor. Projeden ilk konut alacak şanslı kişiyi güzel bir sürpriz bekliyor.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat demir fiyatları gittikçe dibe çöküyor! Beklenen indirim geldi! İşte 19 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen 150 TL indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları dibe vurmaya hazırlanıyor. Peki güncel inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına zam geldi! Güncel inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 30 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel malzemeleri arasında gelen demir fiyatları ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar geldi.. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?İşte  30 Eylül 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseliyor! İşte 25 Mayıs 2022 güncel demir fiyatları

İnşaat malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin tonu 400 lira yükseldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel inşaat demir fiyatları 25 Mayıs 2022...

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

İnşaat sektörüne son dakika zam şoku! Demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı!

İnşaat sektörü bugün güne yüksek zam haberi ile başladı. Demir fiyatlarına gelen son dakika zamlardan sonra, demir fiyatları tarihi rekora imza attı. Öyleyse demir fiyatları 2022 ne kadar oldu? İşte güncel inşaat demir fiyatları...

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

2021 inşaat demiri fiyatları!

Altın ve döviz gibi kendine has piyasası bulunan 2021 inşaat demiri fiyatları belli oldu. İşte güncel inşaat demiri fiyatları 2021...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

güncel inşaat tarabya rüya evleri fiyat Haberi

güncel inşaat tarabya rüya evleri fiyat

Güncel İnşaat tarafından İstanbul Tarabya'da yapılan Tarabya Rüya Evleri, 2 bin 160 metrekare alan üzerinde 10 konuttan oluşuyor. Tek blokta 4 normal ve 2 bodrum olmak üzere 6 katlı olarak planlanan proje son bulunduğu lokasyon hem de kalite olarak yüksek gelir grubundakilere hitap ediyor. 4+1 ve 5+1 tipinde, 178 metrekare ile 262 metrekare arasında değişik büyüklüklerde tasarlanmış konutlardan oluşan projede fiyatlar 750 bin dolardan başlıyor, 1 milyon dolara kadar çıkıyor.

İnşaatına 2007 yılının başında başlanan Tarabya Rüya Evleri'nin 2008 yılının mayıs ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Bankalardan konut kredisi kullanılarak alınabilen Tarabya Rüya Evleri'nde firma bünyesinde de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

Tarabya Rüya Evleri'nin...