19 / 04 / 2024

güncel konkut kredi faiz oranları

güncel konkut kredi faiz oranları

Yaklaşık bir buçuk aydır düşüş yönünde hareket eden konut kredisi faiz oranlarındaki indirimler hızlandı. Konut kredisi faiz oranları yeni haftaya nasıl başladı. 

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

36 ay vadeli 10 bin, 20 bin ve 30 bin lira ihtiyaç kredisi! Bir bir hesaplandı!İşte güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları

Nakit paraya ihtiyacı olan yurttaşlar, bankaların güncel faiz oranlarını sorguluyor. Bankalara gitmeden önce hesaplamak isteyen yurttaşlar, bankaların kredi faiz oranları nasıl olduğunu merak ediyor. İşte, banka banka ihtiyaç kredisi taksit hesaplama ekranı...

Kredi çekeceklere müjde faiz oranları düştü! İş Bankası, Ziraat Bankası ve Garanti Bankası güncel faiz oranları...

Nakit paraya ihtiyacı olan milyonlarca vatandaş giderlerini bankaların sunduğu krediler ile karşılıyor. Bankalar ise bunun üzerine ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı. İşte İş Bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve diğer tüm bankaların güncel faiz oranları...

Konut kredilerinde güncel faiz oranları kaç oldu? 

Banka kredi faiz oranlarında yeni bir indirim kararı geçtiğimiz hafta Yapı Kredi tarafından açıklandı. Peki konut kredilerinde güncel faiz oranları kaç oldu? 

Konut kredisinde güncel teklif fırsatları!

Kredi faizlerinde bankalar tarafından sunulan güncel teklif fırsatları devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesini etkisi altına alan koronavirüsün ardından piyasalarda da hareketli dakikalar yaşanıyor.

14 Ekim güncel konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Kredilerde faiz indirimi kampanyası özellikle konut kredilerinde çok talep gördü. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank’ın başlattığı kredi faiz indirimlerine özel bankalar da katılmıştı.  Peki güncel oranları ile 14 Ekim tarihli kredi faizlerinde son durum ne?

2019 güncel konut kredisi faiz oranları! 

Kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş ile vatandaşlar ihtiyaç- taşıt- konut kredisinden faydalanmak istiyor. Peki, 2019 güncel kredi faiz oranları ne durumda? İşte bankaların kredi faiz oranları…

2019 güncel konut kredisi faiz oranları!

Nakti olmayan ancak ev almak isteyen birçok vatandaş konut kredisi çekiyor. Vatandaşlar, '2019 güncel kredi faizleri' 'Kredi faizleri ne kadar' şeklinde araştırmalarına devam ediyor.

Garanti Bankası güncel konut kredisi faiz oranları 2019!

Garanti Bankası güncel olarak yüzde 2.03’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Garanti Bankası’nın konut kredisi faiz oranları ve krediye ek uyguladığı masrafları Kredi Pazarı araştırdı.

Güncel konut teşvikleri neler?

Hem konut sektörünü hem de konut almak isteyen vatandaşa kolaylıklar sağlanması için bir dizi uygulama güncel olarak yürürlükte. Konut kredisi faiz indiriminden tapu indirimlerine kadar 2019’da uygulanan güncel konut kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı.

VakıfBank güncel konut kredisi faiz oranları 2019!

VakıfBank geçtiğimiz hafta konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. VakıfBank’ın güncel konut kredisi faiz oranları ve krediye ek uyguladığı masrafları Kredi Pazarı araştırdı...

Güncel konut kredi faiz oranları Eylül 2018!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında yaşanan artış bugün de devam ediyor. 20 Eylül itibari ile tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı listeledi.

güncel konkut kredi faiz oranları Haberi

güncel konkut kredi faiz oranları

Dünya genelinde hakim hakim olan merkez bankalarının faiz indirim sinyalleri piyasaları olumlu etkilemeye devam ediyor. Amerika Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz indirim mesajları gelişmekte olan para birimleri için destek olurken, S-400 savunma sistemleri ve ABD ilişkileri karşısında dolar/TL ilişkisinin daha sakin seyretmesini sağladı. 

Yeni haftanın sabah saatlerinde dolar kuru 5.72’den, Euro 6.42’den ve Gram altın 258 TL’den işlem görüyor. Geçtiğimiz haftayı kazançla kapanan borsa ise 101.850 puan seviyelerinde. 

Temmuz ayının üçüncü haftasında konut kredisi faiz oranları ortalaması ise yüzde 1.95’e geriledi. En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1.49 olmaya devam ediyor. En yüksek konut kredisi seviyesi ise yüzde 2.58 düzeyinde. 

Hafta başı itibariyle bankalardan 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli kredi için konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin...