26 / 04 / 2024

Konut kredilerinde güncel faiz oranları kaç oldu? 

Konut kredilerinde güncel faiz oranları kaç oldu? 

Banka kredi faiz oranlarında yeni bir indirim kararı geçtiğimiz hafta Yapı Kredi tarafından açıklandı. Peki konut kredilerinde güncel faiz oranları kaç oldu? 



Pek çok banka tarafından 2019 yılından bu yana açıklanan kredi faiz oranlarındaki indirim fırsatları devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre, dönem dönem bazı bankalar faiz oranlarında indirim kararlarını duyuruyor. Son olarak yakın bir zamanda açıklama yapan Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89'a indirdiğini açıkladı. Aynı zamanda 3 kamu bankası tarafından sunulan bireysel ihtiyaç destek kredisi başvuruları da sürüyor. Kredi çekmeyi düşünen vatandaşlar ise kredi faiz oranlarını inceleyerek en uygun teklifi öğrenmek istiyor. Peki, konut kredilerinde güncel faiz oranları kaç oldu? İşte merak edilen detaylar...

Konut kredisi faizini indiren bankanın, sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenler, kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi kullanabiliyor. Aynı zamanda, kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme plan ve seçenekleri de sunulacak.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

GARANTİ BBVA KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1,09

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

QNB FİNANSBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1,28

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

ING KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

 

İkinci el konutta faiz fırsatı!


Geri Dön