28 / 03 / 2024

Konut kredisi güncel faiz oranları!

Konut kredisi güncel faiz oranları!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi yüzde 0,89 ile ilk sırada yer alıyor. İşte konut kredisi güncel faiz oranları...



Konut Kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre Yapı Kredi yüzde 0,89 faiz oranı ile ilk sırada yerini koruyor. Konut kredisi faiz oranları na göre Ziraat Bankası da Yapı Kredi ile aynı seviyede yer alıyor. DD Mortgage'ta krediler yüzde 0,91 faiz oranı ile işlem yaparken, Kuveyt Türk yüzde 0,95 faiz oranı ile işlem yapıyor. 


Halkbank'ta yüzde 0,97 faiz oranı, Garanti Bankası, Albaraka Türk, İş Bankası ve Vakıfbank yüzde 0,98 faiz oranı ve TEB, Abank, Akbank ve ING yüzde 0,99 faiz oranı ile işlem görüyor.


Konut Kredisi faiz oranlarına göre Tekstilbank yüzde 1,01 faiz oranı ile Türkiye Finans yüzde 1,03 faiz oranı ile ve Denizbank yüzde 1,04 faiz oranı fırsatı sunuyor.


Finansbank ve HSBC yüzde 1,05 faiz oranı ile işlem yaparken, Fibabanka yüzde 1,09 oranı ile kredi veriyor. Kredi Pazarı verilerine göre Anadolubank yüzde 1,15 iken Şekerbank yüzde 1,19 ile en alt sırada yer alıyor.



Konut kredisi güncel faiz oranları!



Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön