29 / 03 / 2024

Güneri İnşaat kentsel dönüşüm toplantısı

Güneri İnşaat kentsel dönüşüm toplantısı

Güneri İnşaat, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ’ ne komşu Ataşehir Barbaros Mahallesi ’ nde 130 bin metrekarelik alanda örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atmaya hazırlanıyor...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Gölmak İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gölmak İnşaat Enerji Hizmet İşletmeleri Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Gölmak İnşaat'ın merkez nakli Sancaktepe'ye yapıldı. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Güneri İnşaat kentsel dönüşüm toplantısı Haberi

Güneri İnşaat kentsel dönüşüm toplantısı

Güneri İnşaat, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde 130 bin metrekarelik alanda örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atmaya hazırlanıyor. Güneri İnşaat Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olacak.

130 bin metrekarelik alanda 25 ada ve 250’nin üzerinde parseli kapsayan Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, dönüşüm projelerinde yeni bir model oluşturmayı hedefliyor. Bu doğrultuda ‘yerinde ve katılımcı dönüşüm’ modeli benimsenerek gerçekleştirilmesi hedeflenen proje için DOME Mimarlık, Swanke Hayden Connel Architects ve TAGO Mimarlık ofislerine hazırlatılan konsept projeleri arsa sahipleriyle paylaşacak. Güneri İnşaat, internet sitesi üzerinden yapacağı anketle de, yapılacak projenin arsa sahipleri tarafından seçilmesine olanak yaratmış olacak.

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Rıza Güneri ev sahipliğinde 15 Nisan 2014...