26 / 04 / 2024

Güneş İnşaat ve Yapı Malzemeleri Test Laboratuarı açılış

Güneş İnşaat ve Yapı Malzemeleri Test Laboratuarı açılış

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’de en hızlı gelişen ve ekonominin gelişmesine, ülkenin kalkınmasına, dolayısıyla Türkiye’nin istihdamına, refahına en büyük katkı yapan sektörlerin başında inşaat ve müteahhitlik sektörü gelir” dedi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bilgehan Yildiz ve Fatma Dilaver ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Roza Otomotiv Gıda İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roza Otomotiv Gıda İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ercan Şahin tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Güneş İnşaat ve Yapı Malzemeleri Test Laboratuarı açılış Haberi

Güneş İnşaat ve Yapı Malzemeleri Test Laboratuarı açılış

Manavgat’ta Güneş İnşaat ve Yapı Malzemeleri Test Laboratuarı açılışına katılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’de en hızlı gelişen ve ekonominin gelişmesine, ülkenin kalkınmasına, dolayısıyla Türkiye’nin istihdamına, refahına en büyük katkı yapan sektörlerin başında inşaat ve müteahhitlik sektörü gelir” dedi.


İnşaat ve yapı malzemelerinin testlerini laboratuar ortamında güvenle gerçekleştirmek amacıyla kurulan Güneş Laboratuar firmasının açılışına katılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Türkiye’de İnşaat ve taahhüt sektörünün hızla geliştirdiğini, bu anlamda büyük başarılara imza atıldığını ve ülke ekonomisine çok büyük girdiler sağlandığını söyledi. Sektör sayesinde ülkeye büyük girdilerin sağlandığını belirten CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Manavgat’ta önemli bir hizmet yapacak kuruluşumuzun açılışında bir aradayız. Türkiye geride bıraktığımız on yıllar boyunca önce Türkiye alt yapısını geliştirmek için barajlar, limanlar, karayolları yapımı dolayısıyla...