26 / 04 / 2024

Güneş Yeni Umutlarla Artık Daha Bir Başka Doğacak projesi

Güneş Yeni Umutlarla Artık Daha Bir Başka Doğacak projesi

Atatürk Üniversitesi ve KUDAKA işbirliğiyle yürütülen “Yeni Umutlarla Artık Daha Bir Başka Doğacak" proje kapsamında güneş enerji santraliyle elektrik üretimi yapılacak...

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Borsa yeni güne nasıl başladı? 26 Temmuz 2023 borsada son dakika gelişmesi...

Borsa İstanbul yatırımcısı borsanın güne nasıl başladığını merak ediyor. Peki, Borsa İstanbul yeni güne nasıl başladı? Borsa BIST 100 endeksi ne kadar seviyeden açtı? İşte detaylar...

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,89 artışla 5.603,48 puandan başladı.

Borsa yeni güne nasıl başladı?

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 artışla 4.440,36 puandan başladı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni güne nasıl başladı?

Yatırımcıların gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 artışla 4.476,91 puandan başladı.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. 20 TL sınırını aşan dolar kuru güne yeni rekorla başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları.

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 artışla 4.605,61 puandan başladı.

Borsa yeni güne düşüşle başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 azalışla 4.546,13 puandan başladı.

Borsa yeni güne nasıl başladı?

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 azalışla 4.470,23 puandan başladı.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Borsa yeni güne yükselişle başladı. Açıklanan detaylara göre Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,92 artışla 5.277,70 puandan başladı.

Güneş Yeni Umutlarla Artık Daha Bir Başka Doğacak projesi Haberi

Güneş Yeni Umutlarla Artık Daha Bir Başka Doğacak projesi

"Güneş Yeni Umutlarla Artık Daha Bir Başka Doğacak" Projesi Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Katıhal Fiziği Bilim Dalı Öğretim üyesi Doç.Dr. Mutlu Kundakçı ve Aşkale Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü Öğretim Görevlisi Erdal Turgut tarafından yürütülürken KUDAKA ve Atatürk Üniversitesi tarafından destekleniyor.


Söz konusu proje ile üretilecek elektrik enerjisi ile Atatürk Üniversitesi Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin elektrik ihtiyacı karşılanacağını belirten Proje Koordinatörü Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Katıhal Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mutlu Kundakçı, Atatürk Üniversitesi ve KUDAKA'nın desteklediği projenin örnek olacağını söyledi.


Doç. Dr. Mutlu Kundakçı, Atatürk Üniversitesi'nin eş finansman olduğunu hatırlatarak, projenin KUDAKA'nın da 2014 yılı Yerel Kapasitenin Artırılması Mali Destek Programı kapsamında desteklediğini ifade etti.

Atatürk Üniversitesi'nin eş finansman olduğu "Güneş Yeni Umutlarla...