18 / 04 / 2024

Güneşli Ada Turizm adres

Güneşli Ada Turizm adres

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

Referans Güneşli 2015 sonu değerleme raporu!

Kiler GYO Bağcılar, Kirazlı Köyü, 245DS2C Pafta 2339 Ada 13 Parsel No'lu, 9.234,52m2 Yüzölçümlü, "Arsa" Nitelikli Gayrimenkulün Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi kapsamında inşa edilen Referans Güneşli'nin değerleme raporunu yayınladı.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş Bankası Güneşli'deki binasını Sun Turizm'e sattı!

İş Bankası'nın iştiraki Iş Gayrimenkul'ün sahibi olduğu ve bankanın operasyon merkezi olarak kullanılan bir dönem Sabah Gazetesi ve ATV Televizyonu'nun eski merkezi olan İstanbul Küçükçekmece Güneşli'deki bina satıldı.

İş GYO Güneşli binasını 82 milyon liraya sattı!

İş GYO tarafından dün yapılan KAP açıklamasında Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nın Sun Turizm İnşaat'a satıldığı duyuruldu.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm inşaat'a sattığını duyurdu.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası 69.5 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yer alan Güneşli Ofis Binası 69 milyon 500 bin TL'ye Sun Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı.

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 2 Aralık'ta kuruldu.

Bağcılar Güneşli 3217 ada 12 parsel imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Güneşli Mahallesi 3217 ada 12 nolu parselin köşe kırığının parsel sınırına getirilmesi ve iptal edilen kısmın yol alanına alınması ile alakalı 1/1000 ölçekli plan paftası Bağcılar Belediyesi'nde askıya çıkarıldı.

Güneşli Ada Turizm adres Haberi

Güneşli Ada Turizm adres

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket her çeşit turizm faaliyetlerinde bulunabilir. Turistik tesisler yat imalatı, alımı, satımı, kiralanması, yat işletmeciliği ve yat turizmi ile ilgili organizasyonlar, tatil köyleri, otel, motel, kamping, gazino, kafeterya, komple turistik tesis, yüzme havuzu, plaj ve turistik alanlar, araziler, seyahat acentaları oto kiralama yerleri, lokanta, restaurant gazino, kafeterya, disko, bar, kamp, park, otopark, gece kulübü gibi tesisleri işletir başkalarına satar veya kiraya verebilir .Turizm sektörü ile ilgili her türlü mamul ve maddenin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapar.Hediyelik ve turistik eşyaların alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapabilir. Turizm seyahat acentalığı yapmak,...