25 / 04 / 2024

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.




Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

 

Yaz aylarıyla birlikte yol çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, bütün ilçelerde olduğu gibi Akçadağ ilçesinde de önemli çalışmalar yapıyor.

 

4 metrelik yol, 8 metreye çıkarıldı

 

12.5 kilometreuzunluğundaki Kepez-Demirciler-Çakılpınar-Aksüt-Güneşli grup yolunda Büyükşehir Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları tamamlandı.4 metregenişliğindeki yol8 metregenişliğine çıkarıldı. Altyapısı yenilenen yolda ekipler asfaltlama çalışmalarını ise sürdürüyor.

 

8 kilometreuzunluğunda olan ve Ortaköy Mahallesinin ulaşımını sağlayan yol ise sathi asfalt ile kaplandı. Karahan Tünelinin girişinden itibaren başlayan mahalle yolu standartlara uygun hale getirildi.

 

Yıllardır böyle hizmet almadık

 

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getiren bölge halkı, uzun yıllardır böylesine geniş kapsamlı yol hizmeti almadıklarını, dar olan yollarının genişletildiğini, tozdan ve dumandan kapı pencere açamadıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Asfalt ve yol genişletme çalışmalarını değerlendiren bazı mahalle muhtarları ise uzun yıllardır bekledikleri hizmeti almanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

 

Büyükşehir, zor ve zahmetli işler yapıyor

 

Büyükşehir Belediyesinin zor ve bir o kadar zahmetli işler yaptığına değinen mahalle muhtarları, “Büyükşehir Belediyemiz 1 yıldır bölgede çalışmalar yapıyor. Dar olan Kepez-Demirciler-Çakılpınar-Aksüt-Güneşli grup yolumuzu genişlettiler. Altyapısını yaparak yolumuzu asfaltladılar. 5 mahallenin ulaşımını sağlayan yolumuzda araçlar zor gidip geliyordu. Şimdi çok rahat yollarda seyahat ediyoruz. Ortaköy mahallemizin de asfaltı yapıldı. Toz ve duman artık mahallemiz için sorun olmayacak. Kışın da çamur derdiyle uğraşmayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön