29 / 03 / 2024

Güneşli Palmiye Bahçeleri nerede

Güneşli Palmiye Bahçeleri nerede

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Güneşli Palmiye Bahçeleri fiyat listesi!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Bahçeleri'nde teslimlerin Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Güneşli Palmiye Bahçeleri fiyat listesi...

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016!

Toplam 314 daire, 10 mağazadan oluşan Güneşli Güneşbahçe projesinde lansmana özel yüzde 9 iskonto yapılıyor. İşte Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016...

Güneşli Güneşbahçe iletişim!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Güneş Bahçe Evleri Güneşli fiyatları 2016!

310 konut ve 10 mağazadan meydana gelen Güneş Bahçe Evleri 4 blok şeklinde yükseliyor. İşte Güneş Bahçe Evleri Güneşli fiyatları 2016...

Güneşli Güneş Bahçe fiyatları!

Güneşli Güneş Bahçe fiyatları 580 bin TL'den başlangıö gösteriliyor. Güneş Bahçe Evleri'nde lansmana özel yüzde 9 indirim sunuluyor...

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı!

Demir Group'un Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı. Projede inşaat çalışmaları sürüyor.

Güneşli Vizyon Gayrimenkul hizmet vermeye başladı!

Otuz yedi yıldır Bahçelievler'de gayrimenkul ve inşaat üzerine faaliyet gösteren Vizyon Gayrimenkul, Güneşli meydanda Güneşli Vizyon Gayrimenkul olarak faaliyete başladı.

Bağcılar Güneşli'de Semt Parkı heyecanı!

Bağcılar’da Güneşli Mahallesi Semt Parkı heyecanı yaşanıyor. İçerisinde Elma Bahçesi, piknik alanı, kafe-restoran, çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer alacağı Park, değişik türde ağaç ve bitki türlerine de ev sahipliği yapacak.

Güneşli Palmiye Bahçeleri nerede Haberi

Güneşli Palmiye Bahçeleri nerede


Güneşli Palmiye Bahçeleri projesi 112  daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.  İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Palmiye Bahçeleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 


14 katlı 2 blok olarak yükselen Güneşli Palmiye Evleri'nde yer alan 2+1 daireler 135 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare ile 155 metrekare, 4+1 daireler 175 metrekare olarak tasarlandı. 


Güneşli Palmiye Bahçeleri fiyat listesi!


2+1 daire fiyatları 700 bin TL ile 730 bin TL arasında değişiyor. 

3+1 daire fiyatları 800 bin TL ile 830 bin TL arasında değişiyor. 

4+1 daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor.


Temmuz ayında teslimlerin başlayacağı Güneşli Palmiye Bahçeleri'nde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Güneşli Palmiye Park projesinde dairelerin yanı sıra spor alanları, dinlenme alanları, fitness,...