26 / 04 / 2024

Güneşli\'de süren yatırımlar

Güneşli\'de süren yatırımlar

Güneşli’yi kendine merkez üs ilan eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “G Plus’ın ardından 2013’te 2 yeni projeyi daha Güneşli’ye yapıyoruz. İstanbul’un yeni Maslak’ma 100 milyon dolar daha yatıracağız” diyor...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Güneşli\'de süren yatırımlar Haberi

Güneşli\'de süren yatırımlar

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Sektörde güven oluşturduk.Hedeflerimize hızlı ve sağlam adımlarla ulaşmak istediğimizi ispatladık.Güven, kalite ve samimiyet bizim için önemli değerler” diyor. Şirketin son projesi G Plus, çok özel bir karma proje. Toplam 3 kule ve 3 etaptan oluşan proje, Güııeşli'de 32 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Proje hem yatırımcılar hem ikamet etmeyi düşünenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Nisan ayının sonunda inşasına ve satışına baş¬lanan G Plus’ın ikinci etabında konutların yüzde 78’i üç hafta içerisinde satıldı. Bugün konutların yüzde 90’ımn satıldığını söyleyen Özkök, “G Plus’ın ilk etabında da benzer bir satış başarısı elde ederek 5 ay içinde dairelerin yüzde 85’ini satmıştık. Mar Yapı’nın inşaat kalitesine güvenen, ilk etaptan daire satın alan pek çok müşterimiz Divan...