16 / 04 / 2024

Güney Antalya turizm projesi

Güney Antalya turizm projesi

Doğu Karadeniz yaylalarındaki tesisler, yerli ve yabancı turistlerin yaptırdığı rezervasyonlar sayesinde yaz sezonunu dolu geçirecek. Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, bölgenin tanıtımı için yapılan devam edildiğini söyledi.

Antalya'daki tarım arazileri turizm alanına mı dönüştürüldü?

Antalya Ziraat Mühendisleri Başkanı Vahap Tuncer,"Güney Akdeniz turizm projesi ve Güney Antalya turizm projesi özellikle deniz kıyısındaki narenciye ve meyvelerin yetiştirilebildiği birinci sınıf bir tarım arazilerinin turizm alanlarına dönüştürüldü"dedi.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Kemer Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Güney Antalya Turizm Bölgesi'nde yer alan Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. 1. sınıf tatil köyü ve 5 yıldızlı otel olan taşınmazın satış bedeli 88 milyon 943 bin TL olarak belirlendi.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Antalya EXPO 2016'daki Güney Kore Bahçesi açıldı!

Güney Kore tarafından, EXPO 2016 Antalya'da kurulan bahçenin açılışı yapıldı. EXPO 2016 Antalya'ya bahçe kuran Güney Kore'den Suncheon Belediye Başkanı Cho Choong-Hoon başkanlığındaki 15 kişilik heyet sergi alanına geldi.

Kemer Beldibi sit alanı imar planı askıya çıktı!

Güney Antalya Turizm Alanı sınırları içerisinde, Antalya Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde yer alan 1. ve 2. derece doğal sit alanında belirlenen parsellerin imar planı askıya çıktı...

Antalya'daki tarım arazileri turizm alanına mı dönüştürüldü?

Antalya Ziraat Mühendisleri Başkanı Vahap Tuncer,"Güney Akdeniz turizm projesi ve Güney Antalya turizm projesi özellikle deniz kıyısındaki narenciye ve meyvelerin yetiştirilebildiği birinci sınıf bir tarım arazilerinin turizm alanlarına dönüştürüldü"dedi.

Ali Çandır: Antalya turizm yatırımına hazır!

BAGEV'in önderliğinde gerçekleşen Kore-Türkiye Girişimcileri Konferansı'nda Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Cho Yunsoo ile BAGEV Başkanı Ali Çandır'ın ikili ülke görüşmeleri ve projeleri konuşuldu. Antalya'nın yatırım için hazır olduğu konuşuldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Antalya turizm projesi Haberi

Güney Antalya turizm projesi


Doğu Karadeniz yaylalarındaki tesisler, yerli ve yabancı turistlerin yaptırdığı rezervasyonlar sayesinde yaz sezonunu dolu geçirecek. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, bölgenin tanıtımı için yapılan çalışmalara ara vermeden devam edildiğini söyledi. Yaylalardaki tesislerin yaz sezonu için yapılan rezervasyonlarla şimdiden yüzde 100 doluluğa ulaştığına dikkati çeken Gürkök, "Turistlerin yaylalara gösterdiği ilgi fırsat olarak görülüp, yüksek fiyat uygulanmamalı. Bu anlamda geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmamak. Aldığımız haberlere göre, temmuz ve ağustos aylarında bir oda 350, 400 dolara veriliyor. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım. Turizmde sürdürülebilirlik çok önemlidir" dedi. 


Türkiye...