25 / 04 / 2024

Güngör Geçer kimdir

Güngör Geçer kimdir

2015 yılında Adana'daki inşaat sektörünü değerlendiren uzmanlar arsa sıkıntısının devam etmesi durumunda müteahhitlerin kar marjlarının daha da düşeceğini belirtti...

Gayrimenkul satışlarında fırsat dönemi başlıyor!

Sektörün beklentileriyle ilgili konuşan Akdeniz Emlak'ın sahibi Güngör Geçer; Okulların kapanması ve memurların görev yerleri değişikliklerinin olduğu yaz aylarında satış oranlarında kira taleplerinde artış bekliyoruz...

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 38 lira seviyesine ulaşabileceğini öngörüyor!

Ekonomist Selçuk Geçer'e göre dolar, 38 lira aralığına ulaşabilir... Geçer tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

Güngör Geçer kimdir Haberi

Güngör Geçer kimdir

2015 yılında Adana genelinde yaşanan arsa sıkıntısının devam edeceğini öngördüklerini belirten Akdeniz Emlak Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Geçer bu nedenle kar marjlarınızda düşük olacağını söyledi. Geçer, "2015 gayrimenkul sektörü için dönüm noktası olacak son iki yılda Adana'da ki Emlak fiyatlarındaki artış diğer illere göre daha fazla olmasına rağmen Adana'da yaşanan arsa sıkıntısı konut fiyatlarındaki kar marjını düşürdü. 

2015 yılında kar marjlarının daha da düşeceğini ön görüyoruz, inşaatın ham maddesi olan arsanın azalması en büyük etken olarak görülüyor. 

Bu konuda yerel yönetimlere Adana özelinde büyük görevler düşüyor." ifadelerini kullandı. 


GEÇER: SEKTÖRÜN ÖNÜ AÇILMALARI

Sorunun çözümü için önerilerde de bulunan Güngör Geçer, inşaat sektörünün canlanmasının Adana ekonomisine önemli katkı koyacağını belirtti. Geçer, Özellikle Seyhan bölgesinde kentsel dönüşünüm önü açılmalı Çukurova da yeni inşaat alanları...