29 / 03 / 2024

Gayrimenkul satışlarında fırsat dönemi başlıyor!

Gayrimenkul satışlarında fırsat dönemi başlıyor!

Sektörün beklentileriyle ilgili konuşan Akdeniz Emlak'ın sahibi Güngör Geçer; Okulların kapanması ve memurların görev yerleri değişikliklerinin olduğu yaz aylarında satış oranlarında kira taleplerinde artış bekliyoruz...



Emlak ve inşaat sektöründeki değişim ve yenilenmeye paralel olarak yatırımların arz ve taleplerinin maksimum seviyeye çıkması ile birlikte sektörde yaşanan canlılığa cevap vermek ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla Akdeniz emlak Ş.T.I K.evren bulvarında 4. şube açılışını gerçekleştirdi. 


Seçimin sona ermesi ile birlikte gayrimenkul sektöründeki satışlarda fırsat dönemi başlıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte emlak sektörünün canlanmasını bekleniyor. Sektörün beklentileriyle ilgili konuşan Akdeniz Emlak'ın sahibi Güngör Geçer; "Okulların kapanması ve memurların görev yerleri değişikliklerinin olduğu yaz aylarında satış oranlarında kira taleplerinde artış bekliyoruz. Adana'da yerel yönetimlerde seçilen belediye Başkanlarının ortak söylemi haline gelen kentsel dönüşüm projeleri inşaat sektörünün de hareketleneceğinin habercisidir. Seçim süreci yatırımcıyı beklentiye ittiği seçimin netlik kazanması yatırımcıyı harekete geçirdi. 2014 yılının son altı ayının çok daha iyi geçirdiğini ön görüyoruz. Adana'da emlak sektöründe uzun yıllardır müşterilerimize güvenilir kaliteli ve hızlı hizmet sunan firmamız Akdeniz Emlak Ş.T.İ  Adana  genelinde önemli merkezlerdeki şubeleriyle hizmetlerine devam ediyor. Akdeniz Emlak olarak büyürken müşteri memnuniyeti çıtamızı da her geçen gün daha yükseğe çıkarmaya amaçlıyoruz. Kendimizi yenileyip geliştirirken en büyük gücümüzün doğru verilen hizmet ve müşterilerimiz de bıraktığımız güven duygusu olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi. 


Posta Çukurova Gazetesi


Geri Dön