26 / 04 / 2024

akdeniz emlak şubesi

akdeniz emlak şubesi

Sektörün beklentileriyle ilgili konuşan Akdeniz Emlak'ın sahibi Güngör Geçer; Okulların kapanması ve memurların görev yerleri değişikliklerinin olduğu yaz aylarında satış oranlarında kira taleplerinde artış bekliyoruz...

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi açıldı!

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dağtekin tarafından açıldı.

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

akdeniz emlak şubesi Haberi

akdeniz emlak şubesi

Emlak ve inşaat sektöründeki değişim ve yenilenmeye paralel olarak yatırımların arz ve taleplerinin maksimum seviyeye çıkması ile birlikte sektörde yaşanan canlılığa cevap vermek ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla Akdeniz emlak Ş.T.I K.evren bulvarında 4. şube açılışını gerçekleştirdi. 


Seçimin sona ermesi ile birlikte gayrimenkul sektöründeki satışlarda fırsat dönemi başlıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte emlak sektörünün canlanmasını bekleniyor. Sektörün beklentileriyle ilgili konuşan Akdeniz Emlak'ın sahibi Güngör Geçer; "Okulların kapanması ve memurların görev yerleri değişikliklerinin olduğu yaz aylarında satış oranlarında kira taleplerinde artış bekliyoruz. Adana'da yerel yönetimlerde seçilen belediye Başkanlarının ortak söylemi haline gelen kentsel dönüşüm projeleri inşaat sektörünün de hareketleneceğinin habercisidir. Seçim süreci yatırımcıyı beklentiye ittiği seçimin netlik kazanması yatırımcıyı harekete geçirdi. 2014 yılının son altı ayının çok daha iyi...