26 / 04 / 2024

Güntekin Köksal boğazdan yalı mı aldı

Güntekin Köksal boğazdan yalı mı aldı

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gürsel Tekin’den Boğaziçi yasasına tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yeni Boğaziçi yasası ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilerinin kısıtlanmak istendiğini belirtti....

15 Temmuz Demokrasi Otogarı 15 gün içinde boşaltılacak!

Saraçhane’deki başkanlık binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı.

Mehmet Ellibeş'ten Gölcük eski sanayi sitesi açıklaması!

Gölcük'teki eski sanayi sitesi ile ilgili konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kısa bir süre içerisinde eski sanayimiz boşaldığında ilk kazmamızı vuracağız” dedi. 

Gölcük'te yapı yasaklı bölge hala boşaltılamadı!

Gölcük’te 1999 depremi sonrasında ağır hasarlı binalar yıkılırken, yapı yasaklı alan ilan edilen Denizevler Mahallesi’ndeki binalar hala boşaltılmadı..

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi Nisan'da yatırımcılara açılacak!

Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni sanayi sitesinde yerini alacak olan esnaflar belirlenirken, boş kalan dükkanların ise Nisan ayında yatırımcılara açılması planlanıyor.

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Gölcük Denizevler bölgesindeki binalar boşaltıldı!

17 Ağustos 1999’daki büyük deprem felaketinden buyana afet bölgesi ilan edilen, Gölcük Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan Gölcük Denizevler bölgesindeki binaların büyük bölümü sahipleri tarafından boşaltıldı.

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Gölcük Denizevler Konutları yıkılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, " Denizevler bölgesi başta olmak üzere kentsel dönüşümü başlattık. Bu hususta rezerve alanları ilan ettik. Yeni evler yapıldıktan sonra Denizevleri boşaltacağız." dedi.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Zonguldak'taki Lavuar, Tekel ve Gümrük alanları ne olacak?

Zonguldak şehir merkezinin 3 ana noktası Lavuar alanı, eski Tekel binası ve yine eski Gümrük Müdürlüğü’nün bulunduğu alanlar boş ve atıl bir halde bekliyor.

Güntekin Köksal boğazdan yalı mı aldı Haberi

Güntekin Köksal boğazdan yalı mı aldı

Petrol sektörünün öncü gruplarından Pet Holding'in yönetim kurulu başkanı Güntekin Koksal, İstanbul Boğazı'ndaki ikinci gayrimenkulünü aldı. Köksal, İstanbul Sanyer'de yer alan ilk yalısını beş yıl önce satın almıştı. Koksal Ailesi'ne restorasyonu ve döşemeleri de dahil 10 milyon dolara mal olan ilk yalının ardından, ikinci yalı ise 2 milyon dolar bedelle satın alındı. 


Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan olarak üstü ise konaklama için yapılan bu yapının tarihi ve kime ait olduğu konusunda net bir bilgi yok. Güntekin Koksal, bu konuyla ilgili olarak uzman kişilere araştırma yaptırdığını söylüyor. Henüz çok yeni alınan bu yapıyı aslına uygun şekilde restore etmek üzere çalışmaya başlayacaklarını kaydeden Koksal, burayı da kızlarının ikamet etmesi için aldığını ifade ediyor. 


Güntekin Koksal, petrol ağırlıklı olmak...