24 / 04 / 2024

Güntekin Köksal gayrimenkul yatırımları

Güntekin Köksal gayrimenkul yatırımları

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Günlük kiralamada yeni dönem! Piyasaya doping olacak

Günlük konut kiralamayla ilgili yasal düzenlemede yeni dönem başladı. İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, yeni düzenlemenin gayrimenkul piyasasına olumlu yansıyacağını, hem kiracıya hem de apartman sakinlerine yarayacağını ifade etti.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Büyükşehir'den 16.6 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 16 gayrimenkulü 16 milyon 611 bin 920 TL'ye satıyor...

Nobis Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobis Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Emre Güner tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Güntekin Köksal gayrimenkul yatırımları Haberi

Güntekin Köksal gayrimenkul yatırımları

Petrol sektörünün öncü gruplarından Pet Holding'in yönetim kurulu başkanı Güntekin Koksal, İstanbul Boğazı'ndaki ikinci gayrimenkulünü aldı. Köksal, İstanbul Sanyer'de yer alan ilk yalısını beş yıl önce satın almıştı. Koksal Ailesi'ne restorasyonu ve döşemeleri de dahil 10 milyon dolara mal olan ilk yalının ardından, ikinci yalı ise 2 milyon dolar bedelle satın alındı. 


Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan olarak üstü ise konaklama için yapılan bu yapının tarihi ve kime ait olduğu konusunda net bir bilgi yok. Güntekin Koksal, bu konuyla ilgili olarak uzman kişilere araştırma yaptırdığını söylüyor. Henüz çok yeni alınan bu yapıyı aslına uygun şekilde restore etmek üzere çalışmaya başlayacaklarını kaydeden Koksal, burayı da kızlarının ikamet etmesi için aldığını ifade ediyor. 


Güntekin Koksal, petrol ağırlıklı olmak...