19 / 04 / 2024

Güntekin Köksal özgeçmiş

Güntekin Köksal özgeçmiş

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güntekin Köksal kimdir? Güntekin Köksal, Pet Holding'i ne zaman ve nasıl kurdu? Pet Holding hangi alanlarda hizmet veriyor?

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Altın fiyatları rekora göz kırptı! 1 gram altın ne kadar oldu! Altını olan koşsun hemen! 20 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekora göz kırptı. Altın fiyatları bu hafta ise yatay seyrine devam ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yükseldi mi düştü mü? Altını olan koşun! 20 Aralık 2022 altın fiyatları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi indirdik ne oldu battık mı, bittik mi?

Merkez Bankası’nın yüklü faiz indiriminin ekonomiyi tepetaklak edeceğini ileri sürenlere göndermede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne oldu, battık mı, bittik mi? Piyasalar gayet normal karşıladı” diye konuştu...

AVM'lerin üçte biri günlük kuru baz alıyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin üçte birinin günlük kurdan faturalandırma yaptığını kaydederek TL'ye dönüşün perakende sektörünü rahatlatacağını dile getirdi.

4 soruda günlük ev kiralama işlemleri ve cezaları!

Konut siteleri veya apartmanda daire sahibi olan kimseler de taşınmazını günlük veya haftalık olarak kiraya vermek isteyebiliyor. Peki günlük kiralık evler için ruhsat gerekir mi? Günlük ev kiralamalarına banka zorunluluğu var mı? diyorsanız işte yanıtı...

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Çatalca'daki gümrük 23 ay içerisinde faaliyete geçecek!

Yeni gümrük inşaatını denetlemek için Çatalca’ya geldiğini söyleyen Bakan Tüfenkçi “Çatalca Belediyesi yolları bahane ederek gümrüğün açılmasını istemiyor” derken Başkan CemKara “Yolu olmayan bir gümrük açılabilir mi?” sorusunu sordu.

Güntekin Köksal Boğaz'dan 2 milyon dolara yalı aldı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Binadaki yakıt masrafı daire büyüklüklerine göre değişir mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper okuyucusunun sorduğu binadaki yakıt masrafı daire büyüklüklerine göre değişir mi? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kapıcı yıllık izin kullanabilir mi?

Kapıcı ile yapılan iş sözleşmesi yapılması gerekiyor. İş Kanunu ile sözleşme hükümlerine göre kapıcıya hafta tatili veriliyor. Peki, kanunen kapıcı yıllık izin kullanabilir mi? İşte kapıcı yıllık izin kullanımı..

Köksal Ünal:Gayrimenkulde hareketlenme olacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

Güntekin Köksal özgeçmiş Haberi

Güntekin Köksal özgeçmiş

Güntekin Köksal kimdir?


Prof. Dr. Güntekin Köksal, 1974 yılında Pet Holding’i kurmadan önce, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nda (TPAO), üretim, sondaj, rezervuar, makina ve bakım bölümleri yöneticilikleri de dahil olmak üzere toplam 17 yıl çalışmıştır. 


Avusturya Leoben Üniversitesi'nde Sondaj Mühendisliği ve Petrol Mühendisliği dallarında yüksek lisans yapan Dr. Köksal, 1990 yılında Pet Holding’in bir alt kuruluşu olarak kurduğu Petoil A.Ş. aracılığı ile, Azerbaycan, Kazakistan, Türkiye, Yemen ve Kuzey Irak’ta petrol arama ve üretim faaliyetlerinde bulunmuştur. 


Köksal, aynı zamanda ROSTURK’un Başkanlığı (Rusya-Türkiye Ticaret ve Ekonomi Birliği); Türk-Alman Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin Onursal Üyeliği; Türk-Alman İşverenler Birliği Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türk-Alman Endüstri ve Ticaret Odası Kurucu Üyeliği görevlerini yürütmüştür.


Pet Şirketleri bugün Türkiye’nin pek çok bölgesinde ve Kuzey Irak’ta, dünyanın çok farklı ülkelerinden ve...