28 / 03 / 2024

Gürbağ Grup Avro 1 ırak

Gürbağ Grup Avro 1 ırak

Irak' a ilk girdiği 2003'ten beri çok sayıda altyapı ve üstyapı projesine imza atan Gürbağ Grup, özellikle Kuzey Irak' taki prestij projeleriyle de dikkat çekiyor...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

Designer Outlet, İsfanbul'da açılacak!

Türkiye’nin ilk tema parkının yaratıcısı Gürsoy Grup, eğlence, alışveriş, konaklama, yeme içme ve tüm turizm faaliyetlerinin bir araya geldiği "İsfanbul Resort" konseptini yaşama geçiriyor...

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdağ tarafından kuruldu. 

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Günce Grup İnşaat Metal Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günce Grup İnşaat Metal Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Külçe tarafından kuruldu. 

Gökdemirler Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökdemirler Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından kuruldu. 

Gürbağ Grup Avro 1 ırak Haberi

Gürbağ Grup Avro 1 ırak


Irak'a ilk girdiği 2003'ten beri çok sayıda altyapı ve üstyapı projesine imza atan Gürbağ Grup, özellikle Kuzey Irak'taki prestij projeleriyle de dikkat çekiyor. Kuzey Irak'ın Dohuk Şehrinde Avro-1 Projesi ile konut ürettiklerini söyleyen Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban, 4 bin 500 konuttan oluşan projenin 3 bin 500 konutluk kısmım ve sosyal donatı inşaatlarını 2013 sonunda bitirdiklerini söyledi. Bağıban, aynı projenin devamında 2 bin 500 konutluk kısma ilişkin proje tasarımının tamamlandığım bildirdi. Bağıban, halen Kuzey Irak'ta Dohuk şehri altyapısı, Zaho Üniversitesi inşaatı, Erbil Baharke köprülü kavşağı ile Darbendikhan içme suyu arıtma tesisleri inşaatının devam ettiği bilgisini verdi. 


Irak'ın yapılanma larında yer alı Dünyanın en büyük uluslararası müteahhitlerinin listesinin yer aldığı ENE sıralamasında geçen yıl ilk 250 şirket arasında yer...