17 / 04 / 2024

Gürcemal İnşaat şirketi

Gürcemal İnşaat şirketi

Gürcemal İnşaat Elektrik Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Gürcemal tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Century Gıda İnşaat Temizlik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Century Gıda İnşaat Temizlik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustapha Elsbaytı, Mamdouh Elsbaytı, Karım Elsbaytı, ve Khaled Elsbaytı imzasıyla kuruldu.

Azkar İthalat İhracat Turizm Nakliyat Emlak Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Azkar İthalat İhracat Turizm Nakliyat Emlak Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şükrüllah Karasalan imzasıyla kuruldu

Görsaş İnşaat Metal Elektrik Temizlik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görsaş İnşaat Metal Elektrik Temizlik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Görgülü imzasıyla kuruldu.

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon 896 bin 457 bin TL sermaye ile bugün İlkay Denizolgun, Ayşe Gülderen Denizolgun Kuriş, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman imzasıyla kuruldu.

Karahasan Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karahasan Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muzaffer Karahasan imzasıyla kuruldu.

E Güven İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Güven İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Etham Nuhoğlu imzasıyla kuruldu.

Günerhan İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerhan İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zekerye Günerhan imzasıyla kuruldu.

Şahin Göz İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Göz İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Şahingöz, Abdurrahman Kovaç ve Menderes Şahingöz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Mkl Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkl Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mikail Karakuş tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Öz Gürsan İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gürsan İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sebahattin Gür ve Erkan Gür tarafından 50 bin TL bedelle Arnavutköy'de kuruldu.

GK Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

GK Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürcemal İnşaat şirketi Haberi

Gürcemal İnşaat şirketi

Gürcemal İnşaat Elektrik Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Gürcemal tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Gürcemal İnşaat Elektrik Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...