17 / 04 / 2024

Gürel Ailesi Şişli adres

Gürel Ailesi Şişli adres

Toplam 300 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Gürel Ailesi Şişli projesi 31 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

İzmir Çiğli'de heyelan tehlikesi: Vatandaşlar hasar görmüş evlerde yaşıyor!

Heyelan felaketinden sonra 33 evin hasar gördüğü İzmir Çiğli’de yaklaşık 200 vatandaş ölümle burun buruna oturuyor. Bölgeyi ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bakanlık ve belediyelere çağrıda bulundu, “Bu insanlar ihmalin kurbanı olmadan gerekli adımları atın” diye konuştu.

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. açıldı!

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yalçın tarafından açıldı.

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Gürel Ailesi Şişli adres Haberi

Gürel Ailesi Şişli adres


Gürel Ailesi Şişli projesi fındık tüccarı rahmetli Nihat Gürel'in ailesi, Kukuş Meliha Gürel, Şeref Gürel, Filiz Kizir ve Mine Gürel Çepni tarafından inşa edilecek.


Gürel Ailesi Şişli projesi 300 konut ve 7 dükkandan meydana geliyor. 4 bin 780 metrekare alanda planlanan Gürel Ailesi Şişli projesinde 1+0 ve 1+1 daireler olacak.


Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi!


Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi 28 ay sonra olarak belirtiliyor. 


31 katlı tek blok şeklinde yükselen Gürel Ailesi Şişli Evleri'nde dairelerin yanı sıra  sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Pınar...