19 / 04 / 2024

Gürhanoğlu İnşaat projesi

Gürhanoğlu İnşaat projesi

Fakıuşağı Doğa Koleji yanında yapımına başlanan, Gürhanoğlu İnşaat farkı ile 1 + 1, 2 + 1 özel tasarımlı stüdyo daireler Osmaniye Park328 AVM 'de açılan standta tanıtılıyor.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Gürhanoğlu İnşaat projesi Haberi

Gürhanoğlu İnşaat projesi

Osmaniye de İnşaat sektöründe birçok başarının altına imzasını atan ve " Herkes Güvende Olana Kadar" sloganı ile vatandaşın güvenliğine verdiği önemi projeler ile hayata geçiren Gürhanoğlu inşaat, Fakıuşağın'da hayata geçirmeye hazırladığı, 1+1 ve 2+1 stüdyo daireleri Park328 Avm'de açılan stand ile vatandaşların beğenisine sunmaya devam ediyor. 


"Doğru alanda projeler" üretmek için çalışıyoruz diyen Gürhanoğlu inşaat, Aydın Gürhan;" Bu anlayış çerçevesinde yapmış olduğumuz işimizi, insanlara modern yaşamı şehrimize ve modern yaşam alanları sunmanın çabası içinde yürütüyoruz. Bugün, yapmış olduğumuz bu inşaatın bitiminde halkımız ve çevremiz için en güzel ve en kusursuz olanını hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyor olacağız" dedi. 


Adana Kent...