26 / 04 / 2024

Güven Kuzu kimdir

Güven Kuzu kimdir

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Güven Kuzu: Siirt yatırımlarla kalkınacak!

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu başkanlığında gerçekleştirildi. Kuzu, oda üyelerine çağrıda bulundu...

Güven Kuzu kimdir?

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu kimdir? Güven Kuzu bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Güven Kuzu'nun biyografisi...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Özen Kuzu ve Güven Kuzu'dan yeni şirket!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Güven Kuzu: KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor!

Kuzu Grup, dünyanın 3 kıtasında ve Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam ediyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, "Sektörde talebi artırmak için KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor. Yapılan bu çalışmalar sektöre olumlu bir şekilde yansıyacak" diyor.

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Abdurrahman Kuzu kimdir?

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kimdir? Abdurrahman Kuzu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Kuzu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Kuzu...

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Hidayet Güvenç kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanı Hidayet Güvenç kimdir? Hidayet Güvenç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hidayet Güvenç ne zamandan beri tapu dairesi başkanı olarak hizmet veriyor?

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

İnşaat sektörüne güven yüzde 1,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi yüzde, 2,8, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1,7 azaldı. Perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 1,1 arttı...

Güven Kuzu kimdir Haberi

Güven Kuzu kimdir

Lüks konut projeleriyle adından söz ettiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeliyle Özen Kuzu, Essa Mohammeda Kaldarı, Kamal Ismail Mohamed Hegazy, Ahmet Ergin ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu. 

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1-) Başta her türlü arsa ve arazi, bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınması, üst hakkı tesisi, kiralanması ve kiraladığı ve/veya üst hakkı tesis ettiği mecurların üçüncü şahıslara kiralanması, yönetimi, geliştirilmesi, inşaatı, işletilmesi ve satışını yapmak, 

2-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...