11 / 05 / 2024

güvenli şehir

güvenli şehir

20 yıldır güvenli şehir teknolojileri geliştiren Ekin Teknoloji, günümüzde akıllı şehirlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümlerle ortaya çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, çözümlerini bisiklete uyarlayarak yeni mobilite ihtiyacını karşıladıkları Avrupa pazarına gözünü dikmiş durumda.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Başakşehir'de binanın yıkımıyla ilgili iş güvenliği önlemleri TBMM'de!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir binanın yıkımıyla ilgili iş güvenliği önlemlerinin alınmasında kusuru bulunanlar hakkında yapılan işlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Güvenli şehirden akıllı şehire!

20 yıldır güvenli şehir teknolojileri geliştiren Ekin Teknoloji, günümüzde akıllı şehirlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümlerle ortaya çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, çözümlerini bisiklete uyarlayarak yeni mobilite ihtiyacını karşıladıkları Avrupa pazarına gözünü dikmiş durumda.

Kırşehir'deki inşaat işçilerinin can güvenliği sağlanmalı!

Kırşehir'de inşaat sektöründe işçilerin can güvenliği yok. Çoğu inşaat alanlarında gerekli önlemlerinin alınmaması sonucu işçi ölümler çoğaldı.

Hacırahmanlı Deresi artık güvenli!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, can güvenliğinin sağlanması amacıyla Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan derede korkuluk çalışması gerçekleştiriyor.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi; Mehtap Bayramoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 9 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

Gemlik Belediyesi'nden güvenli şehir projesine destek!

Bursa Makine Mühendisleri Odası yöneticilerini ağırlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, odanın "Güvenli Şehir" projesine destek vereceklerini bildirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güvenli Hizmet Ödülü'nün sahibi oldu!

İBB ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

‘Hatay, Bağdat Caddesi kadar güvenli bir kent’

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, turistlerin rahatlıkla kente gelebileceğini belirterek, “Suriyelilerden kaynaklı sorun yok. İstanbul’un Bağdat Caddesi ne kadar güvenliyse Hatay da o kadar güvenli”dedi

güvenli şehir Haberi

güvenli şehir

EKİN TEKNOLOJİ Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, “Çözümlerimi denesinler. Rakiplerimizle aynı seviyedeysek, bir şey istemiyorum. Daha kötüysek demiyorum; aynı seviyedeysek diyorum. Biz herkesten iyiyiz” diyor. Ekin bunları söylerken Bebek Divan’daki kahvaltı masası sanki farklı bir enerji ile yükleniyor. Uzun süredir geliştirdiği teknolojiyle iddialı olan Ekin, bu iddiasının meyvelerini şimdi Avrupa’da toplamak istiyor. Bunun için de önemli kozları bulunuyor. Ekin Bike Patrol, Avrupa’da gelişen güvenlik dinamiklerinin yanında mobilite trendlerini de yakalamakta iyi bir performans sergilediğini ortaya koyuyor.

Terör saldırılarının ardından aldıkları önlemlerle her zamankinden daha güvenli hale gelen ancak yine bu saldırılar nedeniyle güvensizlik duygusunun her zamankinden yüksek olduğu Avrupa pazarı güvenlik yatırımlarının artışına sahne oluyor. Bu pazarda yer almak için harekete geçen Ekin Teknolojinin geleceğe yönelik geliştirdiği teknolojiler kadar sicili...